FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dupa doua luni, Carrefour Romania are din nou Director Executiv

Dupa doua luni, Carrefour Romania are din nou Director Executiv

Incepand cu data de 19 noiembrie, Jean Baptiste Dernoncourt (foto) - pana in prezent Directorul Financiar al Carrefour Romania - preia functia de CEO al Carrefour Romania, fiind subordonat direct lui Gerard Lavinay, Directorul Executiv pentru Europa de Nord al grupului francez. De altfel, Jean Baptiste Dernoncourt asigura interimatul la varful filialei locale a grupului francez inca din septembrie, de la plecare lui Francois Melchior de Polignac. Polignac, care a condus operatiunile Carrefour Romania timp de trei ani, a preluat recent aceeasi pozitie la subsidiara din Belgia a grupului. 

Potrivit profilului de Linkedin, Jean Baptiste Dernoncourt s-a alaturat echipei Carrefour Romania in aprilie 2012, anterior detinand pozitia Back Office Management & Controlling Director la Carrefour China South Territory (Guangzhou). Acesta si-a inceput cariera in cadrul Carrefour la birourile din Franta ale retailerului ca Financial Controler si este in companie de circa 6 ani si jumatate. Anterior, Dernoncourt a lucrat in cadrul companiei Deloitte. 

Recent, Carrefour Romania a trecut printr-o perioada de reorganizare a echipei de top management. Astfel, Vlad Ardeleanu, aflat la conducerea departamentului comercial, a fost numit Director Formate de Crestere si Noi Directii de Dezvoltare, pozitia lui fiind preluata de catre Rami Baiteh, un expat venit de la Carrefour Turcia. De asemenea, tot din Turcia a venit si noul director al diviziei de supermarketuri Carrefour Romania, Pascal Bordeaux. 

Mutarile fac parte din planul de organizare al companiei la nivel european care a vizat infiintarea unor divizii regionale. Gerard Lavinay, fost director la Carrefour Belgia, este la conducerea operatiunilor din Romania, Polonia si Belgia, grupate in cluster-ul Europa de Nord, potrivit presei franceze. Cele trei tari sunt grupate, astfel, pentru prima data, intr-o noua zona in cadrul grupului Carrefour. 

In Romania, Grupul Carrefour numara 154 magazine dintre care: 25 de hipermarket-uri „Carrefour”, 75 de supermarket-uri „Market”, 53 de magazine de proximitate „Express” si 1 website de comert online: www.carrefour-online.ro.

Sursa foto: Linkedin. 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content