FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > DSV Solutions a inaugurat un nou terminal logistic

DSV Solutions a inaugurat un nou terminal logistic

DSV Solutions a inaugurat in luna octombrie depozitul D2, un nou terminal logistic cu o suprafata de 20.000 mp spatiu de depozitare si o incadrare in clasa A. D2 este situat in Parcul Logistic Bucuresti Vest, langa sediul principal al companiei.

Prin adaugarea acestui spatiu de depozitare la cel deja existent in portofoliul companiei, DSV Solutions devine lider in Capitala la capitolul depozite clasa A, cu peste 50.000 mp spatiu depozitare intr-un singur site.

“Ecourile aparitiei acestui nou proiect au avut deja rezultate. In acest moment avem contracte in urma carora 80% din capacitatea noului depozit e deja alocata”, a declarat Sergiu Iordache, Director General al DSV Solutions.

D2 a fost construit in perioada mai-octombrie 2012, in urma unor planuri de dezvoltare care au inceput in urma cu 2 ani si care vor continua cu noi dezvoltari in 2013. Noul depozit dispune de cele mai moderne mijloace existente pe piata in acest moment.

Dintre facilitatile oferite de noul depozit putem enumera: capacitate de depozitare pentru 25.000 de paleti, o inaltime utila de 11 m, 28 de rampe pentru camioane, sisteme informatice pentru managementul depozitelor si transporturilor (WMS si TMS) si sisteme de securitate de ultima generatie (supraveghere video 24h, acces controlat cu cartele, detector de metale si nemetale, alarma antifurt, detector de incendii). Aici marfurile vor fi depozitate, verificate, etichetate, impachetate si livrate catre clientul final din Romania sau Bulgaria in 24h.

“Cand am elaborat proiectul, am facut-o cu gandul la clientii care au nevoie de spatii moderne de depozitare in oras. Locatia e foarte aproape de autostrada si de Bucuresti, accesul camioanelor spre si dinspre Bucuresti sau alte orase e facil. Asa cum era de asteptat, partenerii nostri au reactionat pozitiv, confirmandu-ne strategia de dezvoltare”, a declarat Cristian Negrutiu, Director de Logistica al DSV Solutions.

DSV Solutions face parte din grupul danez DSV, furnizor global de servicii de transport si logistica. DSV are birouri in peste 60 de tari din toata lumea si o retea internationala de agenti si parteneri. Solutiile generale profesioniste si avantajoase oferite de cei 22.000 angajati DSV au atins o cifra de afaceri globala anuala de 6 miliarde de euro in 2011.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content