FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > drogerie markt deschide un magazin in zona pietonala din Brasov

drogerie markt deschide un magazin in zona pietonala din Brasov

dm drogerie markt va deschide, joi, al 54-lea magazin din Romania, situat pe strada Republicii, in zona pietonala a orasului Brasov.

”Unul din obiectivele strategiei de dezvoltare dm drogerie markt pe piata din Romania consta in construirea unei retele de magazine care sa asigure consumatorilor un acces facil la o gama variata de produse de drogherie. Cresterea densitatii magazinelor in ora?ele, respectiv regiunile, in care suntem deja prezenti vine in intampinarea acestei necesitati”, a declarat Milan Radin, directorul general dm drogerie markt Romania.

Celelalte magazine operate de reteaua germana  de magazine, deschise pe piata romaneasca, sunt situate  in Timisoara (3), Bucuresti (10), Galati (2), Deva, Cluj Napoca (3), Arad (2), Constanta (3), Braila, Oradea (2), Targu-Mures (2), Pitesti (2), Resita, Buzau, Lugoj (jud. Timis), Sibiu (2), Baia Mare, Brasov (2), Giurgiu, Sfantu Gheorghe, Miercurea Ciuc, Targoviste, Turda, Bistrita, Ramnicu Valcea (2), Ploiesti (2), Odorheiu Secuiesc, Craiova, Focsani si Alba Iulia, dm deschide a 54-a filiala a retelei sale in centrul istoric al Brasovului.

Holding-ul dm drogerie markt GmbH, cu peste 2.400 de filiale in prezent, a inregistrat la jumatatea anului fiscal 2011/2012 (oct. 2011 – mar. 2012) o cifra de afaceri de peste 3 miliarde euro.

dm drogerie markt detine in prezent 261 magazine in Ungaria, 210 in Cehia, 110 in Slovacia, 66 in Slovenia, 144 in Croatia, 41 in Serbia, 47 in Bosnia-Hertegovina, 37 in Bulgaria, 2 in Macedonia si 53 in Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content