FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Dr. Oetker Romania, pe picior de extindere

Dr. Oetker Romania, pe picior de extindere

Compania Dr. Oetker Romania, cel mai important jucator din piata locala a aditivilor alimentari, confirma achizitia unei suprafete de 14 hectare de teren in Judetul Arges, chiar langa actuala unitate de productie, neprecizand insa planurile concrete pe care le au cu acestea.

„Dr. Oetker Romania a achizitionat în 2013, prin licitatie publica, un teren de 14 hectare situat în imediata vecinatate a unitatii de productie din Curtea de Arges. Terenul a fost cumparat de la Primaria „Valea Iasului” si se alatura celorlalte achizitii de portofoliu ale companiei. Dr. Oetker Romania este un investitor important pentru piata locala si priveste cu încredere catre viitor. Indata ce planurile de dezvoltare ale companiei vor intra într-o etapa care va putea fi comunicata, le vom aduce la cunostinta opiniei publice”, precizeaza reprezentantii companiei pentru revista Progresiv. Investitia in terenul din comuna Valea Iasiului se ridia la 1,8 milioane de euro.

Precizarile vin in contextul in care in presa au aparut informatii potrivit carora germanii se pregatesc de constructia unei noi fabrici, o investitie care s-ar putea ridica la 15 milioane de euro.

Inca de la intrarea pe piata romaneasca in 1998, compania a avut un ritm constant de investitii, cu doua achizitii – Regal Corporation si Inedit Food – si constructia unei unitati de producatie. Dr. Oetker Romania a inregistrat o cifra de afaceri de peste 55 milioane de euro in 2012, in crestere cu circa 13% fata de anul anterior. Portofoliul germanilor cuprinde peste 200 de produse, din categorii precum: ingrediente pentru prajituri, deserturi pudra, conservanti pentru legume si fructe, pizza & snack-uri congelate.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content