FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Doua saptamani de Festival Italian la real,-

Doua saptamani de Festival Italian la real,-

Reteaua de hypermarketuri real,-  organizeaza, in cadrul Festivalului Italian, in urmatoarele doua saptamani evenimentul „Descopera Bella Italia”, cu o oferta speciala de produse specifice, actiuni dedicate culturii si civilizatiei italiene si cu o campanie promotionala in cadrul careia clientii vor avea sansa sa castige unul dintre cele peste 10.000 de premii, printre care si excursii in Italia.

In fiecare dintre cele 24 de magazine real,- din tara, selectia de produse cu specific italian va fi imbogatita cu peste 150 de articole noi, adaugandu-se gamei permanente de produse de profil de peste 600 de articole. Prin aceasta diversificare, real,- urmareste ca produsele cele mai apreciate de clienti sa se regaseasca in sortiment si dupa incheierea perioadei promotionale.

Cu ocazia Festivalului Italian si a Zilei Nationale a Italiei, din data de 2 iunie, toate magazinele din reteaua real,- vor imbraca haine de sarbatoare, cu stegulete, baloane, insule cu produse speciale, cu semnalizare personalizata. Evenimentul „Descopera Bella Italia” real,- beneficiaza de sprijinul  Ambasadei Republicii Italiene in Romania si de catre cel al Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.

“Campania promotionala ‘Descopera Bella Italia!’, rezultat al colaborarii dintre real,- Romania, Ambasada Italiei  si ICE din Bucuresti, ce are ca tema produsele alimentare si vinurile italiene, isi va aduce aportul, intre 24 mai si 6 iunie, la promovarea delicateselor noastre agro-alimentare in diversele hipermarket-uri real  prezente in aceasta tara. Facand parte din programul celei de-a patra editii  a Festivalului Italian, aceasta initiativa pune in valoare gastronomia noastra, care se bucura de o larga recunoastere si in afara granitelor nationale, multumita calitatii si diversitatii produselor care o caracterizeaza.” declara ES Mario Cospito, ambasadorul Italiei la Bucuresti.

Pentru al patrulea an consecutiv, cu ocazia sarbatoririi zilei Republicii Italiene, real,- a organizat doua saptamani de promotie in timpul carora vor fi oferite, la preturi promotionale, sute de produse italiene, multe dintre acestea prezente pentru prima data pe rafturile magazinelor real,-.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content