FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Doua noi hypermarketuri Kaufland in mai putin de o saptamana

Doua noi hypermarketuri Kaufland in mai putin de o saptamana

Reteaua de hypermarketuri cu profil de discount Kaufland a deschis miercuri, 28 noiembrie, un magazin la Calarasi, iar marti, 4 decembrie, va inaugura un nou magazin la Curtea de Arges. In urma celor doua deschideri, Kaufland ajunge la 81 de hypermarketuri pe piata romaneasca.

Magazinul din Calarasi este situat pe Strada Eroilor, nr. 49, are o suprafata de vanzare de aproximativ 5.000 de metri patrati si a necesitat o invetitie de 8 milioane de euro, potrivit infomatiilor aparute pe site-ul Observator de Calarasi, care il citeaza pe Cornel Petcu, seful Biroului Avize - Autorizatii al Kaufland România.

Investitia in hypermarketul din Curtea de Arges, cu o suprafata de vanzare de 3.000 – 3.500 de metri patrati, se ridica la 6 milioane de euro, potrivit publicatiei Jurnal de Arges.

La inceputul anului viitor, Kaufland  va deschide magazine in trei orase mici din nord-estul tarii - Falticeni, Pascani si Radauti.

Reteaua de hypermarketuri Kaufland, parte a grupului german Schwarz, se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1060 de magazine in sapte tari (Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania). Kaufland a creat pana în prezent peste 10.300 de noi locuri de munca in Romania, la sediul central din Bucuresti, in reteaua de magazine precum si la centrul logistic situat în Parcul Industrial Ploiesti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content