FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Doi executivi din FMCG intra in afacerile cu carne

Doi executivi din FMCG intra in afacerile cu carne

Doi executivi din industria bunurilor de larg consum, fostul presedinte al  producatorului de bere URBB, Shachar Shaine (foto stanga) si cofondatorul producatorului de dulciuri Alka Grup, Amir Krenzia, au intrat in industria carnii, prin preluarea procesatorului de carne Integra.

Cei doi oameni de afaceri de origine israeliana isi propun relansarea Integra, unul dintre furnizorii de materie prima pentru producatori de mezeluri, dar si de carne si preparate pentru retelele de magazine.

Integra detine o fabrica de procesare a carnii proaspete in Chitila, cu o capacitate de productie de 100 tone de carne pe zi, avand o sectie pentru carne preparata, o alta pentru ambalarea carnii proaspete si spatii proprii de congelare. Fabrica a fost inaugurata in 2007, in urma unei investitii de circa 6 milioane de euro.

Absolvent al Universitatii Technion din Haifa (Israel), Shacar Shaine a lucrat in aceasta tara  mai intai in domeniul planificarii proiectelor industriale si la Coca-Cola Israel, inainte de a fi numit vicepresedinte de marketing al producatorului de bere si  bauturi racoritoare United Romanian Breweries Bereprod (URBB). La URBB, Shachar Shaine a lucrat timp de 12 ani, jumatate din aceasta perioada ocupand functia d presedinte al companiei.

La fel ca Shachar Shaine, Amir Krenzia (foto dreapta) s-a nascut in Israel, dar provine dintr-o familie originara din Romania. Amir a inceput in anii ’90, impreuna cu tatal sau, business-ul Alka in Romania. In prezent compania produce cafea, prajituri, napolitane si biscuiti, dupa ce a vandut divizia de seminte si fructe uscate si brandul Nutline in 2010 companiei Intersnack.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content