FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Doi directori noi s-au alaturat echipei de management a Heineken Romania

Doi directori noi s-au alaturat echipei de management a Heineken Romania

Incepand cu luna februarie, producatorul de bere Heineken Romania are doi noi directori, la resurse umane si la marketing, in persoana Lianei Petre si, respectiv, a lui Paul Markovits.

Liana Petre il inlocuieste in pozitia de Director de Resurse Umane pe Eduard Radu, care a detinut aceasta functie din septembrie 2007. Incepand cu luna aceasta, Eduard Radu ocupa pozitia de Sales Capabilities Manager, in cadrul Heineken Romania.

Liana Petre are o experienta de peste 10 ani in managementul resurselor umane, top management, precum si domeniul comercial. Inainte de a se alatura echipei Heineken Romania, Liana a ocupat pozitia de Director General interimar in cadrul companiei GrECo International si a avut in raspunderea sa dezvoltarea si implementarea planurilor de business ale companiei. Anterior acestei pozitii, Liana a avut un rol important, ca Manager Resurse Umane, in dezvoltarea afacerii Provident Financial in Romania, in perioada 2006 – 2009, precum si a companiei Lear Corporation Romania, in perioada 2003 – 2006.

Paul Markovits este noul Director de Marketing al Heineken Romania, incepand cu data de 15 februarie 2010. El il inlocuieste pe Marius Melesteu, care a detinut aceasta pozitie in perioada 2005 – 2009 si care a decis sa aleaga o noua oportunitate in cariera.

Noul Director de Marketing are o experienta bogata de peste 17 ani in marketing strategic pe pietele internationale, cu precadere pe cele din Europa Centrala si de Est. Anterior acestei numiri, Paul a ocupat diferite pozitii de top management, printre care: Senior Director Brand and Communication in cadrul Vodafone Romania (aprilie 2007 – noiembrie 2008), Senior Brand Manager si Consumer & Market Knowledge Department Leader in cadrul Procter and Gamble Europe si Procter&Gamble Romania, in perioada 1995 – 2007.

Paul Markovits a absolvit Univesitatea Politehnica din Bucuresti si California State University Chico si vobeste fluent 4 limbi straine. Liana Petre este absolventa a facultatii “Lucian Blaga” din Sibiu - specializarea Stiinte Economice - si a Universitatii Tehnice din Timis si detine numeroase certificari in Managementul Resurselor Umane, eliberate de institutii de profil din tara si din strainatate.

Vorbind despre cele doua numiri, Jan Derck van Karnebeek, General Manager Heineken Romania, declara ca “Liana si Paul aduc cu ei experienta lor vasta acumulata intr-un numar de companii din diferite sectoare de activitate romanesti. Ei vor contribui semnificativ la dezvoltarea celor mai importante resurse ale companiei noastre: oamenii si marcile noastre.”

Heineken Romania detine in portofoliu marci care acopera toate segmentele pietei din Romania: Heineken, Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss (import), Zipfer (import), Gösser, Schlossgold, Silva, Gambrinus, Harghita si Hategana. Heineken Romania are patru fabrici in: Miercurea Ciuc, Constanta, Craiova, Targu Mures.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content