FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Doi angajati PepsiCo Romania au primit "Inelul de Onoare" la New York

Doi angajati PepsiCo Romania au primit "Inelul de Onoare" la New York

PepsiCo a organizat recent, la New York, cea de-a 11-a editie a premiilor „Inelul de Onoare” (President’s Ring of Honor), eveniment in cadrul caruia au fost recunoscuti si premiati doi angajati din Romania. Claudiu Dorcioman, Unit Manager Bucuresti (Divizia Beverages) si Marius Dumitrana, Senior Supervisor (Divizia Snacks) au fost premiati de catre Indra Nooyi, CEO PepsiCo, drept recunoastere a rezultatelor exceptionale din ultimii ani.

„Inelul de Onoare isi propune recunoasterea celor mai buni dintre cei mai buni din echipa globala de vanzari. In fiecare an, aproximativ 300 de angajati din vanzari din toata lumea castiga aceasta distinctie si calatoresc la New York alaturi de familie, unde le sunt recunoscute rezultatele extraordinare obtinute in ultimii ani. Nu este obligatoriu ca fiecare piata sa fie reprezentata in cadrul competitiei, fiind recompensati doar cei cu merite exceptionale. Prin acest eveniment, PepsiCo recunoaste talentul si performantele durabile”, declara Anda Drilea, HR Director PepsiCo Romania.

Criteriile care stau la baza nominalizarii celor mai buni angajati din echipa de vanzari din intreaga retea PepsiCo sunt legate de contributia remarcabila la business din ultimii ani (distributia produsului / cresterea volumului de vanzari / initiative operationale), aprecierea calitatilor de lider in cadrul echipei, precum si de relatia candidatului cu clientii. Pana in prezent,14 angajati din Romania au primit aceasta distinctie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content