FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > dm drogerie markt deschide al 25-lea magazin in Baia Mare

dm drogerie markt deschide al 25-lea magazin in Baia Mare

dm drogerie markt deschide in Baia Mare al 25-lea magazin pe data de 29 iulie 2010 continuand expansiunea sa nationala.

Cu 25 de magazine deschise − in Timisoara (2), Bucuresti (Vitan, Berceni, Militari, Pantelimon), Galati, Deva, Cluj Napoca (2), Arad (3), Constanta (2), Braila, Oradea, Targu-Mures (2), Pitesti, Resita, Buzau, Lugoj (jud. Timis), Sibiu si Baia Mare.− dm drogerie markt isi continua expansiunea agresiva in Romania.

„Ne bucuram ca in cei peste 2 ani de prezenta in Romania am dezvoltat reteaua noastra de magazine, ajungand la 25 de locatii in 16 orase. Ne propunem sa mentinem ritmul accelerat de expansiune pentru a ne consolida pozitia de lideri de piata pe segmentul de drogherii.
Magazinele noastre conving prin raportul pret-calitate, varietatea sortimentatiei si in special prin produsele private-label importate din Germania”, declara Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt Romania.

Holding-ul dm drogerie markt GmbH, avand in prezent peste 2.300 de filiale in Europa, a incheiat anul fiscal 2008/2009 cu o cifra de afaceri 5,211 miliarde euro.
Partea austriaca (Austria, Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Serbia, Bosnia-Hertegovina, Romania, Bulgaria) a inregistrat in prima jumatate a anului, la 31 martie 2010, o crestere a cifrei de afaceri de peste 7,8 % comparativ cu aceeasi perioada a anului 2009.

dm drogerie markt este prezent acum cu 256 magazine in Ungaria, 188 in Cehia, 95 in Slovacia, 62 in Slovenia, 125 in Croatia, 30 in Serbia, 33 in Bosnia-Hertegovina, 16 in Bulgaria si acum si cu 25 in Romania.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content