FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Distribuitorul Pro Meat Fresh, fost Carmistin, a intrat in insolventa

Distribuitorul Pro Meat Fresh, fost Carmistin, a intrat in insolventa

Carmistin, distribuitor de carne din import controlat de omul de afaceri Justin Paraschiv, a intrat in insolventa la inceputul lunii mai. Compania, care si-a schimbat recent numele in Pro Meat Fresh, este admnistrata judiciar de firma Capital Insol si si-a schimbat sediul social din Mizil in Bucuresti.

Justin Paraschiv a fost arestat in toamna anului trecut, fiind anchetat pentru evaziune fiscala si spalare de bani, intr-un dosar care vizeaza mai multi oameni de afaceri din industria carnii, prejudiciul total fiind estimat la 70 de milioane de euro. Omul de afaceri a fost eliberat in luna februarie a acestui an si este in prezent anchetat in stare de libertate.

Carmistin, actuala Pro Meat Fresh, a inregistrat in 2012 o cifra de afaceri de 237,5 milioane de lei si un profit net de 1,4 milioane de lei. Afacerile companiei s-au ridicat insa la 384,8 milioane de lei, iar castigul net la 6,8 milioane de lei  in 2011.

Justin Paraschiv este si principalul actionar al producatorul de carne de pasare Avicarvil, cu brandul La Provincia. Totodata, familia Paraschiv detine prin intermediul lui Cornel Paraschiv (tatal lui Justin) si al Carminei Paraschiv (sora sa) producatorul de preparate din carne din Ana si Cornel din Mizil.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content