FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Discount-uri de pana la 40% la magazinele Interex din tara

Discount-uri de pana la 40% la magazinele Interex din tara

Interex Romania anunta discount-uri importante la produsele listate in magazinele din Focsani, Constanta, Satu-Mare, Sibiu si Targu-Jiu.

Intre 4 si 10 Martie, Interex demareaza o promotie de exceptie in magazinele din tara. In aceasta perioada, clientii pot alege dintr-o gama de peste 40 de produse de baza, precum ulei, faina, zahar, malai, care pot fi achizitionate cu discount-uri de pana la 40% fata de pretul obisnuit.

„Ne incurajam intotdeauna consumatorii din toata tara sa aleaga produse de o calitate excelenta la preturi cat mai mici”, spune Stanislas Mainfroy, Secretar General al CDE R Interex Romania. „Suntem mereu aproape de clientii nostri si incercam in permanenta sa raspundem asteptarilor acestora prin promotii si discount-uri substantiale”, adauga Mainfroy.

In oferta se regasesc atat produse de provenienta franceza sub marcile Bergolin (biscuiti) sau La Croix du pin (vinuri), cat si ale furnizorilor locali din zonele geografice in care sunt situate magazinele.

Supermarket-urile din Focsani, Constanta, Satu-Mare, Sibiu si Targu-Jiu sunt deschise de luni pana sambata intre orele 08.00 si 21.30 si duminica intre orele 08.00 si 19.00.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content