FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Directorul Heineken a preluat mandatul de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Directorul Heineken a preluat mandatul de presedinte al Asociatiei Berarii Romaniei

Directorul general al Heineken Romania, Onno Rombouts, a preluat functia de presedinte al Asociatia Berarii Romaniei incepand cu aceasta luna, inlocuindu-l din aceasta pozitie pe Andrew Highcock, fostul presedinte al Ursus Breweries, care a asigurat presedintia Asociatiei pe parcursul anului 2013.

”Sunt onorat sa fiu numit in aceasta functie si sa pot continua munca predecesorilor mei. In ciuda dificultatilor economice, sectorul berii a continuat sa aiba o contributie puternica la economia Romaniei, de-a lungul intregului lant de productie si comercializare. Din aceasta functie ma voi asigura ca vom continua sa mentinem un mediu de afaceri durabil si prosper pentru sectorul berii in Romania. In plus, voi continua sa promovez in Romania ceea ce noi numim cultura berii, deoarece berea aduce bucurie in vietile noastre si face parte dintr-un stil de viata modern si sanatos”, a spus Onno Rombouts, presedintele Berarii Romaniei.  

„Timp de 10 ani, activitatea Asociatiei Berarii Romaniei s-a concentrat in directia coagularii unei voci comune a producatorilor de bere, asigurand astfel calea catre un viitor durabil al acestui sector. Ii multumesc dlui. Andrew Highcock, Presedinte al Asociatiei in 2013, pentru eforturile depuse ca sectorul berii sa depaseasca un an dificil din punct de vedere fiscal si pentru lansarea de noi proiecte ale Berarilor Romaniei. Suntem incantati ca dl. Rombouts va conduce Asociatia si sunt increzator ca intreaga experienta, abilitatile si dedicarea sa pentru a asigura o industrie durabila a berii ne vor ajuta sa creionam o dimensiune mai larga viziunii noastre”, a spus Constantin Bratu, director general al Asociatia Berarii Romaniei.  

Inainte de a se alatura Heineken Romania, Onno Rombouts a ocupat functia de Managing Director, Export and Director of Regional Commerce pentru Heineken Asia Pacific, in Singapore. Onno Rombouts lucreaza in Heineken de 20 de ani, detinand diferite functii de conducere de-a lungul timpului. Printre aceste functii se numara cea de Country Manager al subsidiarei companiei in Republica Dominicana si cea de Marketing & Sales Manager in Heineken Ungaria.

Asocia?ia Berarii Romaniei a fost infiintata in anul 2004. Incepand din ianuarie 2008, Asociatia a devenit membra a Berarilor Europei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content