FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Directorul General Amway Romania va prelua o noua functie in cadrul grupului

Directorul General Amway Romania va prelua o noua functie in cadrul grupului

Amway Romania anunta ca Directorul General al companiei, George Popescu, a acceptat pozitia de manager al Departamentului European de Vanzari din cadrul proiectului Atlas, o prioritate strategica pentru Amway Europa. George Popescu a fost considerat candidatul ideal pentru aceasta pozitie cheie, datorita experientei sale atat in domeniul IT, cat si in management. El va incepe noua activitate imediat ce va fi recrutat un nou General Manager pentru Amway Romania, cel mai tarziu in ianuarie 2012.

George Popescu si-a inceput cariera la Amway in 1997 ca Programator – Analist IT, a fost Software Developer la Amway Corporation - USA pana in 2002, cand a fost promovat ca IT Project Manager pentru Europa de Est. Din aceasta pozitie-cheie, Gabriel Popescu a fost implicat in proiecte importante, precum  deschiderea afacerii Amway in Ucraina (2003) si Rusia (2005). In ultimii sase ani, George Popescu a fost General Manager pentru Amway Romania, una dintre cele mai mari companii de vanzari directe de pe piata locala.

In perioada 2010 - 2011, el a fost Presedintele Asociatiei Companiilor de Vanzari Directe din Romania, organizatie ce include cei mai importanti jucatori din domeniul vanzarilor directe: Amway, Avon, Oriflame, Herbalife, Zepter, GNLD sau Capranera.

Amway Romania a fost infiintata in 1997, iar in prezent isi desfasoara activitatea la nivelul intregii tari prin intermediul unei forte de vanzari de 50.000 de Intreprinzatori Privati Autorizati Amway si 35 de angajati, iar sediul companiei se afla in Bucuresti.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content