FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Directorul filialei SABMiller din Slovacia, numit la conducerea Ursus Breweries

Directorul filialei SABMiller din Slovacia, numit la conducerea Ursus Breweries

Managing Director-ul filialei SABMiller din Slovacia, Igor Tikhonov, a fost numit presedinte al Ursus Breweries, incepand cu 1 ianuarie 2014. Rusul Igor Tikhonov activeaza in cadrul SABMiller dn 2001.

Igor Tikhonov si-a inceput cariera in Mars in 1993, avand o serie de roluri comerciale si de management general in Federatia Rusa si in Comunitatea Statelor Independente - CSI (Ucraina, Belarus si Kazahstan). El s-a alaturat companiei SABMiller in 2001 pe postul de Director de Vanzari pentru Federatia Rusa.  

In 2006, el a fost promovat ca Director de Dezvoltare Strategica pentru Rusia, unde a coordonat un amplu proces de planificare strategica, destinat sa consolideze pozitia companiei in Rusia si tari din CSI. Ulterior, a preluat pozi?ia de Director General CSI. Numit Director General pentru filiala din Ucraina in 2008, Igor Tikhonov a pus bazele companiei impreuna cu o echipa de management multifunctionala si a relansat portofoliul de branduri locale de bere.

In luna martie 2012, dupa crearea aliantei SABMiller-Efes, Tikhonov a preluat pozi?ia de Director General in Slovacia.  „In timpul mandatului sau in Slovacia, Tikhonov a contribuit la consolidarea pozitiei pe piata a companiei si a dezvoltat portofoliul de produse, generand performanta financiara prin cresterea veniturilor si implementarea unei serii de initiative generatoare de valoare”, se arata intr-un comunicat Ursus Breweries

Igor vorbeste limba engleza si rusa, detinand o diploma in inginerie aeronautica, obtinuta la Universitatea din Moscova.  

Ursus Breweries, parte din grupul SABMiller plc, este unul dintre cei mai mari producatori de bere din Romania. Marcile Ursus Breweries sunt: Ursus, Timisoreana, Ciucas, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Redd’s, Stejar, Pilsner Urquell si Miller.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distribu?ie pe 6 continente.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content