FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Din culisele primului magazin de gheata din lume (VEZI GALERIE FOTO)

Din culisele primului magazin de gheata din lume (VEZI GALERIE FOTO)

Profi inaugureaza astazi primul magazin alimentar de gheata din lume. Constructia inedita este amplasata in inima Capitalei, in parcarea dintre Ateneul Roman si Biblioteca Centrala Universitara, are 2,25 m inaltime si este de marimea unui Profi City.

Pe o suprafata de aproximativ 150 mp sunt listate peste 500 de produse, tot atatea produse cate se gasesc in mod obisnuit intr-un magazin de proximitate al retelei de comert . “Am testat dinainte acest concept, pentru a ne asigura ca produsele nu isi schimba consistenta la temperatura scazuta. De altfel, niciun produs nu sta mai mult de 12 ore in magazin. In cazul celor care nu se vand, le retragem din magazin si le mutam in cortul care serveste drept depozit. Tot aici va fi pastrat si un stoc tampon de produse”, precizeaza reprezantantii companiei.

Si preturile vor fi inghetate pe perioada functionarii, iar cumparatorii vor beneficia chiar si de promotii. “Nu ne asteptam sa vindem foarte mult, scopul nostru este sa ne reintarim statutul de inovator in piata”, spun cei de la Profi. Nu in ultimul rand, pentru ca temperatura magazinului trebuie sa fie de maxim -5º Celsius, intrarea se va face in grupuri de maxim 25 de persoane odata. Programul zilnic de functionare este intre orele 15.00 - 21.00.

Desi managementul Profi nu a vrut sa divulge costurile acestui proiect, investitia este cu siguranta foarte mare: in Romania nu exista decat un singur furnizor capabil sa livreze blocurile necesare constructiei de gheata, iar unele bucati speciale, in care sunt inghetate produsele partenerilor proiectului, au fost realizate in strainatate si importate. La acestea se adauga costurile cu manopera, cu echipamentele si, cel mai important, cu energia.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content