FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Deutsche See, liderul pietei germane de peste si fructe de mare, a intrat pe piata romaneasca

Deutsche See, liderul pietei germane de peste si fructe de mare, a intrat pe piata romaneasca

Deutsche See, liderul pietei germane de peste si fructe de mare, s-a lansat în Romania. Compania ofera o gama variata de produse, de la file-ul traditional, la specialitati exotice, proaspete sau congelate. În Romania, produsele sale sunt comercializate prin intermediul partenerului exclusiv DeSEE Distribution.

Premisele pentru a aduce Deutsche See în Romania au fost setate în urma cu un an, odata cu intrarea pe piata a francizei NordSee, parte a companiei germane. Pentru început, produsele Deutsche See se gasesc în noile magazine Bio Good, din Bucuresti, care comercializeaza produsele bio ale companiei.

Logistica si distributia Deutsche See sunt asigurate de compania DeSEE Distribution, construita în jurul companiei de distributie în convenince Side Sales & Marketing (SSM), ce dispune de infrastructura performanta la nivel national si de un parc auto specializat în transportul produselor alimentare.

Masinile utilizate dispun de climatizare bizona, astfel încat pot transporta atat peste proaspat, cat si congelat. Un sistem informatic avansat de monitorizare a camioanelor si continutului acestora transmite în permanenta date legate de temperatura si încarcatura, asigurand astfel respectarea tuturor standardelor de calitate.

De SEE Distribution este o extensie a companiei germane Deutsche see GmbH, cu o experienta de peste 150 de ani în comertul de peste. De See Distribution a fost creata pentru a raspunde nevoilor de peste proaspat de cea mai buna calitate. Compania dispune de o echipa de profesionisti atat în depozitul-platforma, cat si pe teren, iar clientii au la dispozitie un dispecer care preia comenzile pe tot parcursul zilei.

Compania este condusa de Marius Cliseru, în functia de General Manager, are o structura administrativa de zece persoane si functioneaza într-un sistem integrat cu logistica Side & Sales Marketing. Produsele Deutsche See vizeaza atat retelele internationale de comert, cat si clientii Horeca, cu focus pentru început pe hotelurile de 4 si 5 stele si restaurantele premium din Bucuresti.

Obiectivele pe termen scurt vizeaza un numar de 50 de clienti de top din Horeca, iar, pe termen lung, prezenta în tot retailul modern.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content