FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Deschiderea oficiala a doua noi supermarket-uri BILLA

Deschiderea oficiala a doua noi supermarket-uri BILLA

Joi, 04 martie 2010, ora 8.00, se vor inaugura doua noi magazine BILLA, in orasele Medias si Orsova. Prin aceste noi magazine reteaua Billa va ajunge la un numar de 45 de unitati operate in Romania.

Magazinul BILLA din Medias se afla situat pe Str. Sibiului nr. 38-40, are un spatiu de vanzare de 1200 mp si ofera spre vanzare aproximativ 6.000 de articole,  fiind cel de-al doilea magazin pe care BILLA il va opera in Medias. Magazinul BILLA din Orsova se afla situat pe bld. 1 Decembrie 1918, are un spatiu de vanzare de 1400 mp si ofera spre vanzare aproximativ 7500 de articole.

Accesul direct in spatiul de vanzare asigura optimizarea fluxului de clienti, in timp ce reducerea suprafetelor vitrate garanteaza un confort termic sporit. Magazinele beneficiaza de cele mai performante tehnologii de refrigerare, incluzand ultimele modele de vitrine frigorifice.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara mai mult de 15.000 magazine si 320.000 angajati in intreaga Europa .Acesta este reprezentat  in Romania si prin retelele Selgros si Penny.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content