FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Delaco, raport pe 2008

Delaco, raport pe 2008

Compania Delaco a inregistrat o crestere de 55% a cifrei de afaceri pentru anul 2008, fata de anul 2007, ajungand la 185 de milioane de lei (50 milioane de euro). Pentru aceeasi perioada, profitul companiei a inregistrat o dublare a valorii fata de 2007.
Potrivit unui comunicat al companiei, rezultatele sunt datorate dublarii vanzarilor pe segmentul de cascaval, cresterea fiind influentata in mare parte de investitiile in comunicare, estimate la aproximativ 2 mil. euro.

Pentru anul 2009 reprezentantii Delaco estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu aproximativ 40%, avand in plan lansari pe mai multe segmente de produse.
Compania Delaco a dat in folosinta la inceputul anului 2008 un depozit in localitatea Codlea, judetul Brasov, a carui valoare estimata se ridica la doua milioane de euro. De asemenea, Delaco a lansat anul trecut propria gama de branza topita si a desfasurat o campanie de promovare a cascavalului Delaco.

Delaco este distribuitor unic in Romania pentru marcile Zott, Bergader, Joya si Reinert si asigura logistica pentru Reinert.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content