FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Decembrie, luna deschiderilor pentru Penny Market

Decembrie, luna deschiderilor pentru Penny Market

Rewe Romania va deschide noua magazine Penny Market in cursul lunii decembrie, dupa ce retailerul german a deschis in primele 11 luni ale acestui an numai cinci unitati Panny Market si un magazin XXL Mega Discount.

Retailerul cu profil de discount va deschide, joi, 12 decembrie doua magazine la Brasov, pe Strada Aluminiului si la Targoviste, pe Strada Petru Cercel, in locul fostului magazin MiniMax Discount. In cazul ambelor orase Rewe Romania va ajunge sa opereze cate doua Penny Market si un magazin XXL Mega Discount.

La inceputul lunii decembrie, retailerul a inaugurat un magazin Penny Market in Negresti-Oas, iar pana la sfarsitul lunii vor mai fi deschise magazine in localitatile Dorohoi, galati, Brad, Sibiu, Busteni si Targu Mures.

In urma celor noua deschideri, numarul magazinelor Penny Market va ajune la 149 de unitati in Romania. Rewe Romania opereaza, de asemenea, 7 magazine XXL Mega Discount.

Rewe Romania a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de aproape doua miliarde de lei, crestere cu 10% fata de anul precedent. Compania face parte din grupul german de retail Rewe, care mai detine in Romania lantul de supermarketuri Billa.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content