FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Danone Romania are un nou Director Financiar

Danone Romania are un nou Director Financiar

Monica Constantinescu este noul Director Financiar al Danone Romania. Aceasta a ocupat anterior pozitia de Sef al Departamentului de Control Financiar si, din ianuarie 2008 pana in prezent, pozitia de Manager Financiar in cadrul companiei.

In calitate de Director Financiar, Monica Constantinescu se ocupa de coordonarea intregului departament financiar, fiind in acelasi timp si membru in Consiliul Director al Danone Romania.

"Materializarea asteptarilor mele si a obiectivelor departamentului pe care il conduc sunt strans legate de cooperarea si buna functionare a echipei. Imi doresc ca impreuna, sa mentinem trendul ascendent al rezultatelor financiare din ultimii ani si sa depasim constrangerile impuse de situatia de criza economica, prin care suntem nevoiti sa trecem", a declarat noul Director Financiar al Danone Romania.

Monica Constantinescu - licentiata a ASE, si-a inceput cariera in anul 2000, ca Asociat Asistent la PricewaterhouseCoopers. In 2003 a fost promovata in functia Asociat Senior, iar in anul 2004 a devenit Asistent Manager. Monica este membru al ACCA (Association of the Chartered Certified Accountants - UK), membru al Camerei Auditorilor Financiari si incepand cu anul 2008, membru IIA (Institute of Internal Auditors - SUA).

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content