FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Danone Romania are un nou director de marketing

Danone Romania are un nou director de marketing

Dora Strezova este noul Director de Marketing la Danone Romania, dupa zece ani de cariera in cadrul companiei. Dora Strezova s-a alaturat echipei Danone Bulgaria in anul 1999, ca Asistent Brand Manager. A promovat succesiv pe functiile de Brand Manager in 2001 si de Senior Brand Manager in 2003, iar in anul 2006, in calitate de Marketing Manager, Dora era responsabila de intregul portofoliu Danone. In 2008 ea a devenit Director de Marketing la Danone Bulgaria si Macedonia.

“Mutarea in Romania ma bucura foarte mult: echipa de aici este deosebita si piata are un potential foarte mare de dezvoltare. Imi doresc sa invat cat mai multe despre romani, ca si consumatori ai produselor Danone, dar si ca prieteni, sa explorez specificul pietei de aici si sa stimulez cresterea ei.” a declarat noul Director de Marketing al Danone Romania.

De-a lungul carierei sale in cadrul Danone, Dora s-a ocupat atat de marcile  existente cat si de dezvoltarea si lansarea unora noi, create special pentru piata din Bulgaria.
„Experienta mea anterioara intr-o piata unde iaurtul are o traditie foarte bogata, ma va ajuta sa-mi indeplinesc obiectivul de a contribui la cresterea companiei Danone Romania si la consolidarea pozitiei acesteia pe piata.” a mai adaugat Dora.

Dora Strezova, in varsta de 32 de ani, de formatie inginer, il inlocuieste pe Kiril Hadzhidinev, devenit de curand tata pentru a doua oara, care a optat pentru functia de Director de Marketing la Danone Bulgaria, pentru a fi mai aproape de familia sa.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content