FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > DAAS vede afaceri in crestere si anul viitor

DAAS vede afaceri in crestere si anul viitor

Furnizorul de servicii si echipamente pentru retail si HoReCa DAAS isi mentine estimarea facuta in luna ianuarie pentru cifra de afaceri din acest an, de 25 de milioane de euro si estimeaza pentru 2013 o crestere a cifrei de afaceri cu 20%, la 30 de milioane de euro.

In luna noiembrie, DAAS a deschis o subsidiara in Republica Moldova, de la care asteapta o cifra de afaceri de un milion de euro in 2013. Primele echipamente vandute in tara vecina au fost livrate catre reteaua locala Linela.

Cu divizia de retail, compania a avut un an foarte bun. Unul dintre motoarele cresterii a fost compania Mega Image, care s-a extins puternic in 2012, pentru care compania este furnizor exclusiv de rafturi si echipamente frigorifice. Astfel, DAAS va dota pe parcursul intregului an peste 80 de supermarketuri Mega Image si magazine de proximitate Shop&Go.

DAAS a echipat si sase supermarketuri Billa cu echipamente frigorifice si cele doua hypermarketuri deschise de Cora, precum si cel inaugurat de Auchan la Iasi si cel care urmeaza sa fie deschis saptamana viitoare in Bucuresti. Pentru Cora, toate echipamentele frigorifice verticale fiind dotate cu usi.

Pe partea de HoReCa, DAAS a echipat in cursul acestui an bucatariile hotelului DoubleTree din orada, Vilei 23 din Snagov, hotelului Ozon  din Tusnad, restaurante Pizza Hut si fast-food-uri KFC.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content