FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > “Cum sa supravietuiesti prin lantul de aprovizionare in perioade dificile”

“Cum sa supravietuiesti prin lantul de aprovizionare in perioade dificile”

Sub acest motto s-a desfasurat seminarul de primavara al Asociatiei Logisticienilor din Romania, ARILOG, miercuri, 8 aprilie 2009.

Printre temele abordate in cadrul seminarului se numara: transport si distributie, gestiunea spatiilor de depozitare, metode de optimizarea costurilor in perioade de scadere a cererii, gestiunea flotelor, dar si a profesionistilor din logistica, si, nu in ultimul rand, cum poate o companie sa isi reinventeze strategia de distributie in perioada de recesiune si motivele pentru care trebuie sa faca acest lucru.

 „Nu incercam sa raspundem la intrebarea daca Romania este intr-o criza financiara sau nu, daca e recesiune sau nu, ci dorim sa aducem aminte logisticienilor si nu numai, ca exista solutii de optimizare si cand exista cerere mare dar si cand nu exista cerere. Nu trebuia sa vina criza pentru a optimiza supply chain-ul”, spun reprezentantii ARILOG.
Tot cu ocazia acestui eveniment, ARILOG a anuntat infiintarea premiilor de excelenta – ARILOG Award for Logistics Excellence – dupa modelul celor organizate de asociatia europeana de profil. Prin intermediul acestor premii se doreste modernizarea si eficientizarea activitatii logistice din Romania, identificarea unor solutii concrete la problemele uzuale si promovarea unor best practices.

Cei care doresc sa participe trebuie sa trimita un proiect de logistica implementat in companie, pana la data de 30 septembrie 2009. Decernarea premiilor va avea loc in data de 5 noiembrie 2009. Mai multe informatii despre acest subiect pot fi gasite pe site-ul asociatiei www.arilog.ro

ARILOG este o organizatie voluntara, profesionala si educationala non-profit, care isi propune promovarea si dezvoltarea stiintei si tehnicilor de Logistica si Supply Chain in companii si cresterea vizibilitatii acesteia in peisajul economic romanesc.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content