FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cris-Tim asteapta o crestere de 10% a vanzarilor in a doua jumatate a anului

Cris-Tim asteapta o crestere de 10% a vanzarilor in a doua jumatate a anului

Vanzarile producatorului de preparate din carne Cris-Tim au crescut cu 5% in prima parte a anului, in timp ce piata mezelurilor a avut o evolutie imprevizibila, cu o scadere de 15% in luna iunie, a declarat Radu Timis, presedintele grupului.

In opinia presedintelui si proprietarul grupului Cris-Tim,evolutia pietei este greu de explicat, mai ales ca „atunci cand scade piata nu mai stim daca este de la scaderea consumului sau de la evaziunea fiscala”. Radu Timis considera ca evaziunea fiscala din sectorul carnii se apropie de 50% din piata.

Mezelurile crud-uscate au fost unul din motoarele de crestere, presedintele Cris-Tim estimand o accelerare a cresterii vanzarilor la 10% in a doua parte a anului.

In privinta produselor lactate, segment pe care grupul Cris-Tim si-a facut recent intrarea, compania Eco Ferm proceseaza doar 50% din laptele produs de ferma de vaci, restul fiind vandut catre alti procesatori. Incepand cu anul viitor, odata cu punerea in functiune a unitatii de producere a branzeturilor, toata cantitatea produsa de ferma de vaci din Boldesti Scaieni va fi procesata.

Grupul Cris-Tim a avut afaceri de peste 70 de milioane de euro in 2012.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content