FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Crestere de cel putin 10% a afacerilor Rio Bucovina in 2012

Crestere de cel putin 10% a afacerilor Rio Bucovina in 2012

Razvan Iancau, Directorul General Rio Bucovina, estimeaza o crestere a afacerilor companiei de cel putin 10% in 2012, peste evolutia pietei apelor minerale. „Anul acesta a fost unul bun pentru piata si, la fel ca si in 2011, putem vorbi despre o crestere de 5 - 7%. Piata a fost ajutata cel mai mult de vreme, printr-o extensie a sezonului calduros cu doua luni, fenomen care a contribuit la o crestere a consumului”, a declarat acesta. “Un alt aspect care a contribuit la cresterea vanzarilor nostre intr-un ritm mai bun ca al pietei este si procesul de repozitionare prin care a trecut Bucovina anul acesta”, completeaza Andreea Constantinescu, Brand Manager Rio Bucovina. Pentru 2013, Razvan Iancau spune ca doreste sa se concentreze pe inovatie si pe intrarea pe categorii noi de produse. “Vrem sa ne intarim pozitia in piata si brandul. Nu suntem interesati de producerea de marci private, desi este un segment care a crescut mult si in categoria apelor minerale. Vorbim insa despre o oferta mai ales pe segmentul apelor de masa, deci de o calitate inferioara”, a mai precizat acesta.

Declaratiile reprezentantilor Rio Bucovina au fost facute cu ocazia lansarii unui nou produs destinat hidratarii si prepararii hranei bebelusilor, care va fi disponibil doar in lantul de farmaci Sensiblu. Produsul beneficiaza de un ambalaj ultra igienic, unic in piata apelor minerale din Romania, care foloseste tehnologia de ultima generatie a companiei france Smurfit Kappa, lider mondial in productia de ambalaje de tip bag-in-box. Aceasta metoda de ambalare nu permite patrunderea aerului in interior dupa desigilar, pastreaza timp indelunga proprietatile apei si asigura igiena maxima. Pretul recomandat de vanzare este 9,8 lei pentru 5 litri.

Rio Bucovina este o companie cu capital 100% privat care are ca obiect de activitate imbutelierea apei naturale si productia de bauturi racoritoare. Printre marcile comercializate de companie se numara Bucovina, La Vitta, Malibu, Bon Ton, Golden Horse. De asemenea, Rio Bucovina este unicul distribuitor in Romania al sucurilor naturale Becker’s Bester. Potrivit declaratiilor reprezentantilor companiei, Rio Bucovina este al treilea jucator in piata apei imbuteliate si lider de piata in Bucuresti pe segmentul apa plata imbuteliata.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content