FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Crestere de 20% pentru Domeniile Ostrov in primul semestru

Crestere de 20% pentru Domeniile Ostrov in primul semestru

Domeniile Ostrov a inregistrat in primul semenstru o crestere a cifrei de afaceri cu peste 20%, la peste 9,5 milioane lei, fata de cele 7,5 milioane lei din aceeasi perioada a anului trecut. Ponderea sectorului HoReCa a fost de 30% din totalul vanzarilor din prima jumatate a anului, in crestere cu 10% fata de anul trecut, restul de 70% fiind reprezentat de vanzari in retail.

„Premisele acestei cresteri au fost in primul rand investitiile din ultimii ani si cresterea prezentei noastre in HoReCa. Astfel acum avem pe rod toata suprafata de vie, avem calitatea dorita, dar producem ?i cantita?i considerabile mai mari de vin DOC ?i IG. Un rol important l-a avut si cresterea sectorului HoReCa si noua gama de vinuri premium” declara Oana Belu.

Pentru sfarsitul lui 2013 oficialii companiei estimeaza mentinerea cresterii de 20% inregistrata in 2012 si in primul semestru din 2013, urmand sa ajunga la un nivel de 19 milioane de lei cu cantitate estimata de 7,5 milioane litri de vin. In 2012 afacerile companiei au fost de 16 milioane de lei.

Domeniile Ostrov reprezinta brandul “umbrela” sub care sunt comunicate vinuri din podgoria Ostrov, care se intinde pe 1300 de hectare, produse de catre Ostrovit. Alaturi de podgoria de vi?a de vie, compania mai de?ine 500 de hectare de pomi fructiferi ?i 200 de hectare de legume. Vinurile Domeniile Ostrov sunt listate in lanturile de magazine Metro, Real, Carrefour, Mega Image, Lidl, Cora si Kaufland.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content