FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cramele Halewood, client in 2010 al agentiei Rogalski Grigoriu Public Relations

Cramele Halewood, client in 2010 al agentiei Rogalski Grigoriu Public Relations

Rogalski Grigoriu Public Relations furnizeaza, incepand din ianuarie 2010, servicii de consultanta si media relations pentru Cramele Halewood - cel mai mare exportator de vinuri imbuteliate din Romania, si unul dintre cei mai importanti producatori de vinuri rosii si albe de calitate superioara din tara noastra, informeaza un comunicat.

"Echipa Rogalski Grigoriu PR a gandit pentru Cramele Halewood o strategie care se potriveste exact profilului companiei noastre. A fost o demonstratie pentru noi de profesionalism in relatii publice dar si un raspuns la ceea ce cautam, de fapt, pentru managementul imaginii produselor si companiei noastre. Am decis astfel ca Rogalski Grigoriu sa ne devina partener in construirea si implementarea strategiei de relatii publice pe 2010. Suntem convinsi ca am luat cea mai buna decizie", a declarat Dan Muntean - Director General Cramele Halewood.

Rogalski Grigoriu Public Relations va asigura pentru compania Cramele Halewood servicii de consultanta si media relations pe doua directii: comunicare corporate si comunicare de produs - pentru toate brandurile de vinuri aflate in portofoliul Halewood cum sunt: marci de vinuri romanesti: Prahova Valley, Hyperion, Cherry Tree Hill, Halewood (Special Reserve si Private Reserve), Cantus, Single Vineyard, Premiat, Dreamer, Rhein Extra, Millennium, La Crama, precum si marci de vinuri de import: Torres, Antinori, Concha y Toro, Trapiche, Andre Lurton, Simonsig, Fournier Pere et Fils, Hugel&Fils, Vega Sicilia, Vicente Gandia, Prunotto, Blue Nun,  Gandia, Adega do Cantor, Tuzko Birtok, Errazuriz, Villa Maria, One World si Eisberg.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content