FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cora Sun Plaza, ancora noului mall deschis in Bucuresti

Cora Sun Plaza, ancora noului mall deschis in Bucuresti

Cora Romania, parte a Grupului Louis Delhaize, a inaugurat cel de-al patrulea hypermarket din Romania, in noul centru comercial Sun Plaza din Bucuresti.

Magazinul Cora Sun Plaza se desfasoara pe o suprafata de 13.000 metri patrati, ofera clientilor peste 80.000 de produse, dispune de 86 de case de marcat si 2.000 de locuri de parcare.

Accesul din parcare in interiorul magazinului se face prin intermediul ascensorului, dar si al scarilor rulante. In cadrul hypermarket-ului exista doua intrari, una la aria de produse non-alimentare si una la produse alimentare.

De asemenea, pentru accesul in magazinul Cora Sun Plaza poate fi folosit si pasajul de legatura cu statia de metrou Piata Sudului.

Ca element de noutate, in centrul zonei alimentare a magazinului, a fost amenajat un spatiu in care sunt preparate salate proaspete, astfel incat clientii sa poata vedea cand si cum au fost preparate acestea. De asemenea, a fost regandita o repozitionare in spatiu a rafturilor pentru a "aerisi" locatia si pentru a inlesni deplasarea clientilor in magazin.

Directorul noului hypermarket Cora este Thierry Destailleur.

Celelalte trei magazine Cora sunt amplasate in capitala - in zonele Lujerului si Pantelimon - un al treilea fiind situat la Cluj.

Conform Ministerului Finantelor, Cora Romania a inregistrat in 2008 o cifra de afaceri de circa 400 milioane euro si un profit net de aproape 20 de milioane euro. Cora a intrat in Romania in anul 2003.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content