FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > CORA Romania investeste in angajatii sai

CORA Romania investeste in angajatii sai

Romania Hypermarché deruleaza un amplu program de formare profesionala a angajatilor sai, in valoare de aproximativ 200.000 euro. Proiectul „Promovarea invatarii pe parcursul intregii viet”, realizat cu sprijinul Uniunii Europene, se desfasoara pe parcursul unui an, din decembrie 2008 pana in noiembrie 2009.

Programul este destinat unui numar de 90 de angajati din cadrul companiei, care vor beneficia de cursuri de formare profesionala si de calificare in ocupatiile „sef de raion”, „sef de departament”. Cei mai harnici dintre acestia vor primi si calificare in profesia de „formator”. Scopul acestui proiect este implementarea unui program de formare profesionala construit pe baza abilitatilor si dezideratelor profesionale ale angajatilor, in vederea cresterii adaptabilitatii la locul de munca si a nivelului de productivitate si competitivitate.

Pentru sustinerea proiectului finantat in proportie de circa 70% din fonduri Phare, CORA Romania a cooptat firme de training si consultanta. Printre parteneri se numara Cefora Corp, care se va ocupa de instruirea in cursurile de Vanzari, Gestiune si Management, iar Floyd Advertising&Design va asigura dobandirea unor competente complexe in ceea ce inseamna HACCP si Siguranta Alimentara.

CORA Romania, impreuna cu partenerii Cefora Corp si Floyd Advertising Design&Consulting, urmeaza sa elaboreze pe viitor un program multi-anual de formare profesionala. Angajatii inscrisi in acest proiect vor deveni, in primii doi ani dupa implementarea acestuia (2009 – 2011), asistenti ai formatorilor Cefora Corp si Floyd Advertising Design & Consulting, o parte dintre ei avand ocazia sa devina formatori principali in 2011. Toate acestea se inscriu in strategia companiei de a construi programe de formare bazate pe o mai buna intelegere a nevoilor angajatilor. Un alt obiectiv vizat este implementarea unui program de formare MARCA CORA, care sa stea la baza ocuparii posturilor prin promovare interna.

Proiectul este parte a programului „Promovarea invatarii pe parcursul intregii vieti” (2007-2013), care sprijina proiectele si activitatile ce stimuleaza interschimbul, cooperarea si mobilitatea intre sistemele de formare din cadrul Uniunii Europene. Fiecare componenta a programului sustine dezvoltarea strategiilor nationale de invatare pe tot parcursul vietii in tarile participante si consolidarea colaborarii dintre diferitele componente ale sistemului national de educatie si formare profesionala, intarirea procesului continuu de invatare pe tot parcursul vietii si sprijinirea dobandirii unor competente cheie.

Cora Romania, parte a Grupului francez Louis Delhaize, este prezenta pe piata din Romania prin intermediul a trei hypermarketuri: Cora Pantelimon si Cora Lujerului -  Bucuresti, Cora Cluj-Napoca in tara.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content