FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cora lanseaza site-ul de retete corachef.ro

Cora lanseaza site-ul de retete corachef.ro

Cora Romania a lansat, miercuri, site-ul de gastronomie corachef.ro. Site-ul are opt categorii de retete: romanesti, internationale, pentru copii, de post, vegetariene, inedite, pentru evenimente speciale si sub 15 lei. In cadrul site-ului exista si rubrica Reteta Saptamanii, intotdeauna o reteta de sezon, care leaga spatiul virtual de magazin, ingredientele acesteia fiind scoase in evidenta in spatii speciale, in hypermarketurile Cora.

Retetele sunt recomandate in mare parte de bucatari Cora, pe site fiind disponibile si variantele lor filmate. De asemenea, site-ul gazduieste articole despre ingrediente comune cu povesti spectaculoase, articole despre ingrediente mai putin cunoscute publicului romanesc, prezentari de vinuri precum si o sectiune intitulata Art de la Table.
 
Lansarea site-ului a fost facuta printr-o demonstratie de gatit sustinuta de  directorul general al Cora Romania, Philippe Lejeune, in hypermarketul Cora din Sun Plaza.
 
„Am decis sa cream corachef.ro pentru a prezenta clientilor mai bine produsele si pentru a le impartasi retete si secretele chefilor de la Cora. Facem eforturi pentru a prezenta clientilor produse diferite, de foarte buna calitate, care fac diferenta intre noi si competitie si care pot fi folosite atat in retete simple, cat si in bucataria cea mai fina”, a declarat Philippe Lejeune.
 
Unul dintre ingredientele speciale pe care le ofera Cora clientilor sai este carnea de vita maturata, provenita provenita de la rasa Baltata Romaneasca, pentru care retailerul are o linie de ambalare in vid.
 
Reteua Cora, parte a grupului franco-belgian Louis Delhaize, opereaza 12 hypermarketuri in Romania.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content