FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cora deschide doua hypermarketuri in luna noiembrie

Cora deschide doua hypermarketuri in luna noiembrie

Romania Hypermarche are programate doua deschideri de hypermarketuri pentru acest an, la Bacau siin Bucuresti, pe soseaua Alexandriei, in urma unei investitii de circa 60 de milioane de euro. Magazinele vor fi deschise in luna noiembrie, a declarat directorul general al companiei de retail, Philippe Lejeune.

Hypermarketul din Slobozia, programat initial pentru acest an, va deschis in luna iunie a anului viitor. Si centrul comercial Corall din Constanta, care va include la randul sau un hypermarket, va fi deschis anul viitor.

Lejeune estimeaza un avans cu 10% al vanzarilor in acest an, cresterea organica fiind de circa 4-5%.

Compania se concentreaza pe cresterea vanzarilor de produse proaspete, a caror crestere este mai mare decat avansul mediu al vanzarilor. Pe de alta parte, vanzarile de produse de textile merg mai putin bine.

In prezent, 12% din vanzarile de produse alimentare din hypermarketurile Cora sunt reprezentate de produsele sub marca proprie (Winny, Cora), planurile retailerului fiind de a dubla cota marcilor privat in urmatorii cinci ani.

Sarbatoarea Panii la Cora

Timp de doua luni, din 7 mai si pana pe 1 iulie, la Cora are loc „Sarbatoarea Painii”. Brutarii si brutaritele noastre coc, rand pe rand, cate o saptamana in fiecare din magazinele noastre, peste 100 de tipuri de paine, de la simpla franzela pana la paini speciale din faini si ingrediente deosebite.

Potrivit reprezentantilor Cora, vanzarile de paine s-au dublat de la inceputul evenimentului, asteptandu-se o crestere de 10% pe acest segment pe parcursul anului 2012.

„Vrem ca painea noastra sa nu fie o simpla paine de hypermarket, ci un produs de foarte buna calitate care poate rivaliza cu orice mare brutarie. O buna parte din aceste etape se fac manual, intr-o maniera tradi?ionala a?a incat produsul rezultat nu este unul industrial. Am pornit de la ideea ca oamenii nu mai vor sa manance doar franzela ?i,  in ultimele opt luni, am largit gama introducand sortimente noi precum bagheta fran?uzeasca, bagheta pariziana, paine nordik, paine cu bere, bagheta cu semin?e sau painea din secara 100%”, a declarat Codruta Borza, directorul hypermarketului Cora Sun Plaza.

Cora vinde opt tone de paine si produse de panificatie pe luna, cu o valoare de 7,7 milioane de lei.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content