FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cora a decis data lansarii oficiale a serviciului Drive: 2 decembrie

Cora a decis data lansarii oficiale a serviciului Drive: 2 decembrie

Primul serviciu Drive dezvoltat de un hypermarket in Romania, Cora Drive, va avea lansarea oficiala pe 2 decembrie, a anuntat Claudia Mirica - Director Magazin Cora Lujerului – in  cadrul conferintei Trade Round Table organizate de Progresiv pe 23 octombrie la Novotel Bucharest.

Serviciul Drive va fi lansat initial in magazinul Cora Lujerului din Bucuresti– hypermarketul cu cele mai mari vanzari din retea – dar se urmareste implementarea acestui proiect si in alte hypermarketuri Cora, in 2014. In prezent, acesta este in faza de pre-lansare, putand fi testat de catre orice client al retelei. De altfel, cateva mii de clienti ai retelei au testat deja Cora Drive in locatia din Lujerului si au transmis companiei feedback-ul lor legat de utilitatea acestui serviciu.

Pentru serviciul Cora Drive Lujerului, retailerul a selectat un sortiment de 8.000 de produse, dintre care 1.500 de alimente proaspete.
“Selectia produselor pe site a fost facuta in functie de topul vanzarilor, dar si in functie de axele de diferentiere : produse bio; produse bebe; produse marca proprie Cora. Exista si o categorie creata special pentru Hyperofertele Cora”, a precizat Claudia Mirica. Retailerul ?i-a propus sa creasca in fiecare luna sortimentul disponibil prin Drive cu 400 de articole si sa dezvolte anumite categorii de produse exclusiv Cora Drive.

In prezentarea sa de la TRT, reprezentantul Cora a subliniat faptul ca proiectul se diferentiaza fundamental de serviciile Drive din segmentul retailului de bricolaj si din lanturile de fast food, cu care este confundat deseori. Pentru a sublinia potentialul segmentului pe care Cora il deschide in Romania odata cu aceasta lansare, Claudia Mirica a adus date despre dezvoltarea puternica a pietei de profil in Fran?a, unde re?eaua Cora opereaza 56 de hypermarketuri ce ofera clientilor serviciul Drive.

“In Paris exista un drive la 50.000 locuitori. Cotrar  estimarilor de anul trecut , numarul drive-urilor din Franta a crescut in ultimul an cu 928 de unitati”, a subliniat Claudia Mirica.

Aflati mai multe detalii despre Cora Drive in materialul de follow-up Trade Round Table din editia de noiembrie a revistei Magazinul Progresiv.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content