FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cool Food, cea mai noua "inventie" Mega Image

Cool Food, cea mai noua "inventie" Mega Image

La nici un an de la inaugurarea Concept Store-ului din Piata Gemeni din Capitala, Mega Image surprinde din nou piata de retail prin lansarea unui concept inovativ de magazin denumit Cool Food a carui sortimentatie este alcatuita 100% din produse congelate.

Acesta se va deschide in data de 25 septembrie pe Bulevardul Ion Mihalache, nr. 45, Bucuresti, intr-un spatiu unde functiona pana nu demult un magazin Altex. De altfel, lucrarile de amenajare a spatiului au fost demarate inca din vara, insa promovarea in locatie era vaga si misterioasa, constand in afise cu mesajul "In curand se va deschide aici un magazin cool si simplu".

 

"Prin deschiderea magazinului Cool Food, dedicat in exclusivitate produselor congelate, dorim sa oferim clientilor nostri solutii practice pentru a-si folosi mai bine timpul in beneficiu propriu, petrecand mai putina vreme in bucatarie, dar avand totusi o alimentatie sanatoasa si diversificata, indiferent de sezon. Preparatele congelate sunt usor si rapid de pregatit, ofera bucuria de a incerca retete noi, chiar exotice si sunt sigure, congelarea fiind o metoda in intregime naturala de conservare a alimentelor, folosita de mii de ani", declara Catalina Aldea,  Director Comercial Mega Image. 

Ce fel de produse se vor gasi mai exact la Cool Food? Aperitive, ready meal-uri, cartofi, legume si fructe, peste, produse bio, torturi si inghetata.

 

Belgienii au inceput deja promovarea noului magazin prin outdoor-uri si flyere ce sunt distribuite clientilor atunci cand isi fac cumparaturile in magazinele din retea. Vezi cum arata fluturasul promotional aici.

Mega Image detine o retea de 250 de magazine, 150 sub brandul Mega Image si 99 sub Shop&Go.  

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content