FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Consolidare in echipa de management la Mercury360

Consolidare in echipa de management la Mercury360

Monica Tanasoiu este noul director al echipei de Client Service a Mercury 360. Dupa 5 ani in companie, din noua pozitie Monica va gestiona echipele de cont pentru clientii traditionali cum sunt Nestlé, Coca-Cola, Dr. Oetker, Tetra Pak , SCA sau Ursus si va fi implicata in procesul strategic si de consultanta.

"Monica este o alegere naturala pentru a conduce departamentul de Client Service intr-un an foarte important pentru business, in care prioritatile agentiei sunt in egala masura consolidarea portofoliului existent cat si dezvoltarea unor noi directii. Monica este un “believer de cursa lunga”, un profesionist experimentat, iar spiritul ei consultativ si echilibrul de care da dovada vor sustine un nivel ridicat de performanta al echipelor noastre si implicit relatia cu clientii," spune Mihai Scortea, Director Executiv.

Monica Tanasoiu (29) are o experienta de noua ani in media si comunicare, ultimii sase fiind petrecuti in advertising, in agentii precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT si Mercury360. Cu o diploma in Jurnalism la Universitatea Bucuresti, Monica si-a inceput cariera ca redactor de stiri la Antena 1, ulterior lucrand ca Strategic Planner pe branduri ca Global Spirits, Elite, BRD, Supreme Chocolat, Orange, Nestlé, Kraft, Halewood. Monica a facut parte din echipa locala de pitch a agentiei Scholz & Friends Berlin pentru castigarea campaniei de intrare pe piata a Raiffeisen Banca pentru locuinte.

In octombrie 2004, Monica intra in echipa Mercury ca Account Executive in departamentul Client Service, lucrand pentru unul dintre cei mai importanti clienti ai agentiei, Coca-Cola. In scurt timp devine  Account Manager responsabil de 4 conturi - Coca-Cola, Western Union, P&G & Sony Ericsson - si de coordonarea unei echipe dedicate iar, apoi, in 2007, Account Director, adaugand un nou client in portofoliu, H&E Reinert, a carui intrare pe piata o si conduce. In 2008 Monica devine Group Account Director si raspunde, in plus,  de Nestlé, Dr. Oetker, Tetra Pak si GlaxoSmithKline.

Mercury360 este una dintre cele mai mari agentii integrate de consultanta de marketing si comunicare din Romania.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content