FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Wella de catre Interbrands

Consiliul Concurentei a autorizat preluarea Wella de catre Interbrands

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica prin care Interbrands Marketing & Distributions a dobandit controlul unic direct asupra societatii Wella Romania, anunta un comunicat oficial al autoritatii de concurenta.

Consiliul Concurentei a analizat concentrarea economica prin prisma prevederilor Legii concurentei (nr. 21/1996) si ale Regulamentului privind autorizarea concentrarilor economice si a constatat ca nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea cu un mediu concurential normal. Operatiunea de concentrare economica nu a condus la crearea sau consolidarea unei pozitii dominante pe pietele relevante identificate.

Wella Romania activeaza pe piata comercializarii cu ridicata a produselor profesionale de ingrijire a parului si a echipamentelor profesionale specifice destinate desfasurarii activitatii in saloanele de coafura.

Interbrands Marketing & Distributions isi desfasoara activitatea pe piata comercializarii cu ridicata de produse alimentare si nealimentare, inclusiv pe piata comercializarii cu ridicata de produse de ingrijire a parului si echipamente destinate canalelor de comercializare cu amanuntul.

Decizia Consiliului Concurentei cu privire la aceasta operatiune va fi publicata pe site-ul autoritatii romane de concurenta www.consiliulconcurentei.ro, dupa obtinerea acordului partilor implicate referitor la datele cu caracter confidential.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content