FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Wella Romania de catre Interbrands

Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Wella Romania de catre Interbrands

Consiliul Concurentei analizeaza operatiunea de concentrare economica prin care Interbrands Marketing & Distributions preia controlul asupra societatii comerciale Wella Romania.

Autoritatea de concurenta va evalua operatiunea de concentrare economica din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrarilor economice, se precizeaza intr-un comunicat.

Interbrands Marketing &Distributions activeaza pe piata comercializarii cu ridicata de produse alimentare si nealimentare din Romania.
Wella Romania este activa pe piata comercializarii de produse cosmetice si echipamente profesionale catre saloanele de coafura din Romania.

Potrivit Legii Concurentei (nr. 21/1996, republicata), sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute in acest act normativ. Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati intr-o operatiune de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.00.000 euro si exista cel putin doi agenti economici implicati in operatiune, care realizeaza pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro.

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content