FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Conor Neill, invitat special al Galei Leadership Concert din 26 mai, la Ateneu

Conor Neill, invitat special al Galei Leadership Concert din 26 mai, la Ateneu

Leadership Events organizeaza in data de 26 mai, la Ateneul Roman din Bucuresti,  a doua editie a Galei “Leadership Concert”, un eveniment dedicat artei si leadership-ului.  

 Evenimentul va fi structurat in doua parti, reunind in prima parte a galei personalitati importante din  mediul de business si cultural romanesc, precum Printesa Marina Sturdza, Andrea Castronovo (Presedinte BMW Group Europa Centrala si de Sud Est), Sergiu Oprescu (Presedintele Executiv al Alpha Bank Romania), Florin Talpes (CEO Bitdefender).

In cea de a doua parte a ”Leadership Concert. The Orchestra Experience”, Conor Neill, profesor de Leadership in Comunicare in cadrul IESE Business School, va avea o interventie structurata drept o simfonie a colaborarii, aducand in atentia audientei importanta liderului pentru obtinerea unor rezultate de excelenta. In demersul sau, Conor Neill va fi sprijinit de Orchestra Camerata Regala si de dirijorul Constantin Adrian Grigore, alaturi de care va demonstra importanta pe care un lider o are prin exemplificarea modului in care actiunile dirijorului influenteaza natura relatiilor de colaborare intre membrii orchestrei.

Leadership Concert are si o misiune sociala intrucat sustine programele care au ca scop direct imbunatatirea conditiilor de viata pentru copii si persoanele defavorizate, 10% din veniturile din vanzari urmand sa fie donate pentru sprijinirea unor astfel de cauze.

Leadership Concert este un eveniment marca Leadership Events organizat in parteneriat cu BusinessMark, oferit de Expense Reduction Analysts si sustinut de BMW Group Romania, ARVAL BNP Paribas Group, ISS Facility Services, DC Tax si New Kopel Group. Pentru detalii suplimentare, puteti accesa www.leadershipconcert.ro.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content