FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Conferinta Meat & Milk, dedicata specialistilor din industria carnii si laptelui

Conferinta Meat & Milk, dedicata specialistilor din industria carnii si laptelui

Agentia infoALIMENT, editor al revistelor Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte si al cataloagelor infoALIMENT si infoFERMA, organizeaza in perioada 13-14 iunie, la Poiana Brasov, conferinta internationala infoALIMENT 2012 - ”Carne si Lapte: Piata, Producator, Profitabilitate, in contextul provocarilor actuale”, dedicata specialistilor din industria carnii si cea a laptelui.

Organizat cu sprijinul principalelor asociatii din tara, APRIL (Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui) si APCPR (Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din România), evenimentul reprezinta un important moment pentru reprzentantii industriilor de profil din România, unde se vor reuni fermieri, procesatori, manageri, investitori, specialisti, reprezentanti ai retelelor de retail si reprezentanti ai sistemului bancar românesc.

Vor participa, de asemenea, reprezentanti ai autoritatilor statului (MADR, APIA, ANSVSA, ANPC), precum si oaspeti veniti de la firme din strainatate si ai unor asociatii profesionale internationale, precum Steen Norgaard de la Arla Foods, Jean-Pierre Garnier de la EBLEX-BPEX sau Evanghelos Vergos de la American Farm School.

Conferinta va include, pe parcursul celor doua zile, mai multe workshop-uri tematice, precum si vizite de documentare la doua ferme de cresterea vacilor delapte si o ferma de cresterea vacilor de carne.

Meat&Milk vrea sa identifice solutii pentru depasirea provocarilor actuale, identificarea modalitatilor de crestere a consumului, precum si interactiunea intre fermiersi, procesatori si retaileri.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content