FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Conferinta Meat & Milk 2014, dedicata fermierilor si producatorilor din industria laptelui si carnii

Conferinta Meat & Milk 2014, dedicata fermierilor si producatorilor din industria laptelui si carnii

Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2014, care se va desfasura in zilele de 11 si 12 iunie la Hotel Hilton din Sibiu, va avea invitati de prim rang, din tara si strainatate. In sesiunile generale din fiecare ambele zile, Daciana Sarbu si Viorica Dancila, membre ale Parlamentului European, Daniel Constantin, Ministru al Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Daniel Botanoiu, Secretar de Stat in MADR, vor vorbi despre masurile luate la nivel comunitar si national, menite sa eficientizeze zootehnia Romaniei, iar Nicolae Popa, de la Agentia pentru Dezvoltare Rurala ?i Pescuit, va prezenta ultimele noutati in domeniul finantarii activitatii din fermele de carne si lapte.

Totodata, Jean-Luc Meriaux, Secretar General al UECVB si Wim Zaalmink, cercetator in Departamentul de Inovatie al Universitatii Wageningen-Olanda, vor prezenta evolutia celor doua sectoare, la nivel european, dar si referinte stricte la oportunitatile fermierilor romani, in peisajul economic al Uniunii Europene. Precizam ca domnul Zaalmink va prezenta un studiu care va avea ca tema principala relatia cu firmele de procesare ale fermierilor romani producatori de lapte.

Workshop-urile din cadrul conferintei, intitulate ”Respectarea cu strictete a legislatiei sanitar-veterinare, calea spre asanarea pietei” si ”Cine fura caciula sectorului romanesc de carne?” vor pune in dezbatere probleme ale fermierilor. Cu siguranta, un moment de interes il va reprezenta vizita de documentare care va fi efectuata la ferma Karpaten Meat, in cadrul careia participantii vor lua contact cu activitatea acesteia si a Asociatiei Angus Romania, cu planul de dezvoltare si parteneriatul propus fermierilor.

Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk este organizata de agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content