FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Conferinta infoALIMENT, organizata pe 13-14 iunie la Poiana Brasov

Conferinta infoALIMENT, organizata pe 13-14 iunie la Poiana Brasov

Agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte vor organiza in perioada 13-14 iunie Conferinta Internationala infoALIMENT, ”Carne si lapte: Piata, Producator, Profitabilitate in contextul provocarilor actuale”, la Hotel Alpin din Poiana Brasov.

Acesta este evenimentul de referinta al anului, in domeniul productiei si procesarii carnii si laptelui.
Parteneri de organizare sunt Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din România si Asociatia Patronala Româna din Industria Laptelui, beneficiind de sprijinul companiei de consultanta McGuireWoods. Totodata, la nivel international, Conferinta Internationala infoALIMENT este sustinuta de DG Agri-Bruxelles, precum si de organizatii profesionale precum Arla Foods, Irish Dairy Board, American Farm School si EBLEX-BPEX.

La lucrari vor participa si reprezentanti ai MADR, APIA, ANSVSA si ANPC.
Conferinta isi va desfasura lucrarile atât in sedinte comune, cât si in cadrul unor workshop-uri tematice in care se vor dezbate teme strict punctuale. Astfel, in fiecare zi, vor avea loc câte 6 workshop-uri pentru fiecare domeniu in parte (carne si lapte), grupate la rândul lor pe câte trei categorii: ferme, producatori, servicii.
In cadrul programului infoTRIP, participantii vor efectua vizite de documentare in ferme si unitati de procesare din judetul Brasov, pentru a vedea la fata locului modul in care au fost organizate si dezvoltate afaceri de succes.

Adresându-se investitorilor, fermierilor, managerilor, specialistilor din sectoarele amintite, precum si sectoarelor adiacente, Conferinta Internationala infoALIMENT 2012 isi propune ca, la finalul sau, sa identifice solutii pentru depasirea provocarilor actuale, pentru consolidarea pietei, a activitatii producatorilor si a cresterii profitabilitatii acestora.

 Mai multe detalii pe www.conferinta.infoaliment.ro

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content