FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Concurs de desene Carrefour

Concurs de desene Carrefour

Pastele aduce, ca de obicei, la Carrefour si Concursul de desene pentru toti elevii din Bucuresti si din tara, in orasele unde sunt hypermarketuri Carrefour. Astfel, copiii au primit planse de desen in scolile in care invata si au fost invitati sa deseneze liber pe tema "Un Paste ca-n povesti la Carrefour!".

Carrefour a organizat o expozitie nationala, in toate hypermarketurile Carrefour din tara si a pregatit mii de premii pentru elevii din clasele I-VIII din Bucuresti si alte 13 orase ale tarii: Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad. Desenele vor putea fi admirate in cadrul expozitiilor din toate hypermarketurile Carrefour, in luna aprilie.

Premiile sunt oferite de Carrefour si partenerii sai: Philips, Pepsi, Omnitoys, Procter&Gamble, Eurosport DHS, Kraft, Apollo Mod Distribution, Henkel, Colgate, Nestle Romania, RTC Office Experience si Stabilo, De Silva, Monte Banato, Parmalat.

Premiile cele mai mari, cele 14 excursii la Disneyland sunt oferite de Carrefour Romania, Pepsi, Omnitoys si Procter&Gamble si impartite in fiecare oras in care exista un hypermarket Carrefour. Astfel, 14 elevi se vor distra timp de un weekend, impreuna cu familiile lor la Disneyland Paris.

Concursul de desene Carrefour, realizat cu ajutorul Inspectoratelor scolare judetene si al Inspectoratului Scolar Bucuresti, se inscrie in lista actiunilor sociale ale companiei, inca de la deschiderea primului hypermarket Carrefour in capitala.

La concurs au participat aproximativ 255.000 elevi, clasele I-VIII, de la 670 de scoli.

Marile premii sunt:
> Premiul I - excursii de un week-end, pentru castigatori si familiile lor (2 copii si 2 adulti) la Disneyland Resort Paris, oferite de Carrefour Romania, Pepsi, Omnitoys si Procter&Gamble  si impartite in fiecare oras unde exista un hypermarket Carrefour;
> Premiul II - 22 DVD player-e oferite de Philips;
> Premiul III - 16 biciclete oferite de Eurosport DHS si Carrefour;
> Mentiuni clasele I-IV - 22 radio CD player-e oferite de Philips;
> Mentiuni clasele V-VIII - 22 de MP3 video player-e oferite de Philips;
> Premiile pentru cele mai bune desene - 10 cupoane de cumparaturi Carrefour in valoare de 100 lei pentru Bucuresti si cate 10 cupoane de cumparaturi pentru cele mai bune 10 desene din Ploiesti, Pitesti, Brasov, Constanta, Cluj, Iasi, Braila, Focsani, Suceava, Oradea, Buzau, Sibiu, Arad.
> Premii de participare: aproximativ 21.000 de produse vor fi oferite ca premii de participare elevilor din clasele castigatoare.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content