FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Comtesse du Barry se extinde cu doua noi magazine la Cluj si Bucuresti

Comtesse du Barry se extinde cu doua noi magazine la Cluj si Bucuresti

Le Manoir deschide in luna mai 2012 doua magazine Comtesse du Barry, in Bucuresti, intr-o locatie din cartierul Primaverii, si in Cluj, in conditiile in care estimeaza o crestere a pietei de lux in perioada urmatoare.

Dupa aceasta noua extindere, Comtesse du Barry  -  brand frantuzesc de gastronomie fina -  va avea in Romania sase magazine la Bucuresti (trei unitati comerciale), Cluj, Timisoara si Constanta. Le Manoir, compania care detine master-franciza Comtesse du Barry la nivel local, a deschis primul magazin din Romania in anul 2006.

Investitia totala in magazinul din Bucuresti este de aproximativ 200.000 euro, iar compania estimeaza vanzari de aproximativ 450.000 euro in primul an pentru aceasta unitate. Investitia in magazinul din Cluj  este similara cu investitia din Bucuresti, ridicandu-se la aproximativ 200.000 euro. Magazinul din Cluj va fi in regim de semi-franciza, Le Manoir fiind asociat la aceasta franciza.

Magazinele Comtesse du Barry ofera produse haute de gamme elaborate dupa retete exclusive: foie gras, terine, jambon, branzeturi maturate frantuze?ti, caviar, somon afumat, castane si fructe glasate, dulceturi sau praline de ciocolata. Brandurile de lux cel mai recent intrate pe piata romaneasca prin intermediul magazinelor Comtesse du Barry sunt uleiurile Chateau Estoublon, ceaiurile Kusmi Tea, precum si cel mai titrat porto din lume, Porto Grahams.

Pe langa aceste produse gourmet, clientii gasesc in magazinele Comtesse du Barry idei de cadouri de lux, champagne, bauturi tari (Calvados, Cognac, Armagnac) si o selectie foarte mare de vinuri din toate regiunile lumii, de la cele mai celebre case: Joseph Drouhin, Chapoutier, La Spinetta. De asemenea, magazinele ofera o selectie variata si ampla de vinuri de Bordeaux, de la castele celebre precum Petrus, Mouton Rothschild, Margaux.

Le Manoir a fost infiintata in 2004. Compania a deschis de asemenea, in Bucuresti, primul Caviar & Champagne Bar Comtesse du Barry (2011) si La Boucherie Francaise (2011) prima macelarie de lux din Romania, in parteneriat cu celebrul macelar parizian Hugo Desnoyer.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content