FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Comertul cu alimente a scazut cu 0,6% la 11 luni

Comertul cu alimente a scazut cu 0,6% la 11 luni

Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a scazut cu 0,6% in primele 11 luni ale lui 2013, an comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent. In functie de valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri a scazut cu 0,5% in aceeasi perioada.

Vanzarile de alimente bauturi si tutun au scazut in luna noiembrie cu 1,7% fata de noiembrie 2012 in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate. Raportat la valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri a scazut cu 0,5% fata de noiembrie 2012, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

Comparativ cu luna octombire 2013, vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun din luna noiembrue au avut o scadere de 0,5% atat in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cat si in functie de afacerile brute.

Per ansamblu, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete), ca serie bruta, a crescut in luna noiembrie 2013 cu 1,8% fata de aceeasi luna a anului 2012, dar a scazut cu 2,3% fata de luna octombrie 2013.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content