FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Comertul cu alimente a crescut in primul trimestru cu 2%

Comertul cu alimente a crescut in primul trimestru cu 2%

Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut cu 2% in primele trei luni ale anului comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In functie de valoarea bruta a vanzarilor majorarea a fost tot de 2%, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

In luna martie, vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun, in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, au avut o crestere de 1,1% fata de martie 2012, insa au scazut fata de luna februarie cu 1,1%. Cifra de afaceri bruta din comertul cu alimente a crescut cu 0,8% fata de luna martie a anului trecut, dar a crescut cu 10,8% fata de luna februarie.

Per ansamblu, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete),  ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut  in perioada ianuarie-martie 2013 cu 0,8%  fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar ca serie bruta, vanzarile au crescut cu numai 0,1%.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content