FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Comertul cu alimente a crescut in luna ianuarie cu 6,6%

Comertul cu alimente a crescut in luna ianuarie cu 6,6%

Cifra de afaceri din comertul cu produse alimentare, bauturi si tutun, ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, a crescut in luna ianuarie cu 6,6% fata de aceeasi luna a anului trecut.

In functie de valoarea bruta a vanzarilor de alimente, cifra de afaceri s-a majorat cu 7,3% in ianuarie 2013 fata de ianuarie 2012, potrivit datelor Institutului National de Statistica (INS).

Fata de luna decembrie a anului trecut, vanzarile de produse alimentare, bauturi si tutun au avut o crestere de 5,1% in luna ianuarie, in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate. Cifra de afaceri bruta din comertul cu alimente a scazut insa cu 28,1% fata de luna decembrie a anului trecut

Per ansamblu, volumul cifrei de afaceri din comertul cu amanuntul (cu exceptia comertului cu autovehicule si motociclete),  ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate a crescut in luna ianuarie a acestui an cu 2,4% fata de aceeasi luna a anului trecut si cu 2,8% fata de decembrie 2012.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content