FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Comercianti si producatori, sunteti invitati la Conferinta Magazinul Progresiv, 10-12 martie, Sinaia

Comercianti si producatori, sunteti invitati la Conferinta Magazinul Progresiv, 10-12 martie, Sinaia

Pregatirile pentru a 10-a editie a Conferintei Magazinul Progresiv au inceput deja si ne-am asigurat, inca din start, speakeri valorosi din Romania si din strainatate.

Invitat special in acest an va fi Nenad Pacek, economist prestigios si consilier pe probleme economice si de afaceri al unora dintre cele mai mari companii din lume.

In calitate de vice-presedinte al The Economist Group, Nenad a petrecut mai bine de 20 de ani sfatuind CEO ai unor companii precum Henkel, Nestle, Kraft Foods, Procter and Gamble, Nestle, Johnson and Johnson, Heineken, Red Bull, Philip Morris sau Danone, pentru a le mentiona doar pe cele din FMCG.

Ca presedinte si fondator al Global Success Advisors Ltd. Nenad Pacek se concentreaza acum pe consilierea companiilor multinationale pentru a-si imbunatati performantele mai ales in pietele emergente.

Nenad Pacek va vorbi, la Conferinta Magazinul Progresiv de la Sinaia, despre Romania si Europa Centrala si de Est in contextul crizei economice globale si va sta la dispozitia participantilor pentru intrebari.

Conferinta Magazinul Progresiv nu va ocoli subiectele care preocupa cel mai mult industria de retail si FMCG in aceasta perioada.

"Retailul alimentar in fata provocarilor anului 2010" este tema mesei rotunde care si-a propus sa discute si sa clarifice cateva puncte sensibile, precum:

-transformarile pe care le sufera raioanele de alimente (ambalate, proaspete), cosmetice, detergenti, bazar, in recesiune
-cum pot sustine furnizorii si comerciantii puterea de cumparare
-consecintele practice ale legii comercializarii produselor alimentare
-dezvoltarea marcilor proprii
-perspectivele de colaborare cu furnizorii in 2010

Nu este prea devreme sa va inscrieti, pentru a beneficia si de un discount de 15%, numai pana la 5 februarie.
Vezi mai multe detalii pe www.conferintaprogresiv.ro

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content