FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Colgate-Palmolive, campanie integrata de comunicare "De 20 de ani alaturi de tine"

Colgate-Palmolive, campanie integrata de comunicare "De 20 de ani alaturi de tine"

Cu ocazia aniversarii a 20 de ani de existenta pe piata din Romania, Colgate-Palmolive a lansat o campanie integrata de comunicare dedicata acestui moment. „De 20 de ani alaturi de tine” implica activitati in magazine si pe internet.

Campania nationala in retail se desfasoara in perioada 5-22 iulie, in peste 100 de magazine mari, mici si mijlocii - puncte selectionate ce fac parte din retelele Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland, Mega Image, Billa, Metro Cash & Carry si Selgros Cash & Carry. Promotia rasplateste cu multe premii consumatorii care aleg produsele din portofoliul Colgate-Palmolive.

Campania aniversara are si o componenta sociala puternica: 2% din vanzarile inregistrate de companie in luna iulie vor fi directionate pentru renovarea spitalelor din Romania. Astfel, orice produs participant in campania „De 20 de ani alaturi de tine” si achizitionat intre 1-31 iulie 2012 contribuie la fondurile care vor fi donate de Colgate-Palmolive pentru renovarea spitalelor din Romania.
In magazine, ambasadorii Colgate-Palmolive Romania vor promova noua campanie, vor oferi informatii despre regulament si vor multumi romanilor pentru 20 de ani de proiecte si produse de succes de care s-au bucurat impreuna. Astfel, un numar mare de consumatori vor putea castiga unul dintre sutele de premii puse in joc.
Detaliile campaniei si regulamentul vor putea fi consultate de pe 5 iulie pe microsite-ul dedicat campaniei www.colgatepalmolive20ani.ro sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/ColgateRomania/ www.facebook.com/PalmoliveRomania.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content