FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Colectie inedita de caricaturi pentru pufuletii Gusto, semnata Stefan Popa Popa's

Colectie inedita de caricaturi pentru pufuletii Gusto, semnata Stefan Popa Popa's

Marele artist Stefan Popa Popa's si Gusto au incheiat o colaborare care are la baza o colectie inedita de caricaturi pentru pufuletii produsi in orasul Baicoi.

Astfel, din luna decembrie, pufuletii simpli cu sare vor purta semnatura maestrului Popa's, prin intermediul unor caricaturi tematice imprimate pe ambalaj.

Proiectul debuteaza cu sase desene in care maestrul Popa's transpune viziunea proprie a optimismului promovat de Gusto, dand viata personajului care a consacrat pufuletii - simpaticul catel Gus. Caricaturile il plaseaza pe Gus in diverse situatii de viata, facand haz de necaz.

Pufuletii Gusto sunt cunoscuti pentru proiecte anterioare precum giganticele fete zambitoare din lanurile de porumb de langa Baicoi si Marsul Optimismului. Acestia sunt, totodata, sustinatori ai evenimentului Optimism2009, organizat de Cristi Manafu si ai unor proiecte precum cartea "Pretuieste viata" semnata Andreea Marin Banica.

Stefan Popa Popa's este una dintre cele mai pregnante personalitati ale artei plastice contemporane. Pe langa recordul mondial de rapiditate pe care il detine, maestrul Popa's a primit si un numar impresionat de premii nationale si internationale, find singurul artist care a reusit sa imortalizeze in portofoliul sau toti marii actori ai scenei politice internationale printre care Barack Obama, Vladimir Putin, Kofi Annan sau George W. Bush.

Pufuletii produsi in orasul Baicoi, judetul Prahova, sunt un produs 100% natural, cu traditie pe piata romaneasca. Acestia si-au castigat de-a lungul anilor milioane de adepti fiind liderul pietei de pufuleti din Romania, potrivit volumului de vanzari. Gusto este o marca a companiei Phoenix, care si-a inceput activitatea in urma cu 17 ani. 

In prezent, fabrica moderna detinuta la Baicoi are o capacitate de productie de aproximativ 1 milion de pungi pe zi, una dintre cele mai mari la nivel european. Compania exporta pufuleti in noua tari, iar cifra de afaceri inregistrata in anul 2008 se apropie de 15 milioane de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content