FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Cointreau, un lichior de cinci stele

Cointreau, un lichior de cinci stele

Cointreau ramane cel mai bun lichior din lume conform „Top 115 Spirits in the World for 2009” prezentat de „Spirit Journal”. Licoarea franceza ocupa locul 17 din cele 115 bauturi spirtoase strict selectionate si intrate in competitie.

In competitie au intrat doar bauturile de 5 stele, „clasice”, care reprezinta un etalon pentru categoria din care fac parte. Bauturile spirtoase de cinci stele, printre care se numara whisky, vodca, rom, gin, tequila, vinurile alcolizate sau lichioruri, sunt produse de calitate extraordinara, cu o personalitate proprie care transcende dincolo de pret.

 „Punerea lor intr-o ordine numerica este dificila. Dar listele oficiale sunt utile pentru orice fateta a vietii, de la filme la carti, de la masini la restaurante. Ofer acest registru ca un ghid orientativ pentru consumatorii de bauturi alcoolice,  pentru ca nu exista o decizie finala pe un subiect global atat de diversificat” a declarat criticul Paul Pacult.

Ierarhia criticului F. Paul Pacult rezulta dintr-o analiza atenta, concentrata exclusiv pe calitatea produsului, degustare si expertiza, mult mai mult decat pe pretul sau pe reputatia unui brand.
 

„Spirit Journal” este un ghid independent specializat in industria de bauturi spirtoase si distilate, bere si vinuri alcoolizate, fiind cea mai citata publicatie de profil. Ghidul este distribuit sub forma unui newsletter trimestrial, avand o politica non-advertising si metode de evaluare stricte care asigura opinii impartiale si evaluari profesionale. Citit pe toate continentele depotriva de catre consumatori si de catre reprezentantii industriei, The Spirit Journal, este cunoscut ca si o autoritate in domeniu.

Cointreau este un lichior triplu sec produs in Saint-Barthélemz-d’Anjou, Franta. Sursa bauturii Cointreau este coaja de portocala. Cointreau nu este doar o bautura aperitiv, ci si un excelent digestiv. Cointreau poate fi considerat atat un brand de triplu sec premium, cat si o categorie unica de lichior.

Cointreau este importat si distribuit in Romania de compania BDG Import, care mai are in portofoliu si marci precum Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Louis XIII, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweiser Budvar, Southern Comfort, Cutty Sark, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild, Passoa, Borges.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content